Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI tencereye zeytin yağı ve havuç rendesi konulup biraz kavrulur ardından arpa şehriye eklenip oda çok az kavrulur ve tavuk suyu eklenir.diger tarafta yumurta yoğurt ve limon karışımı çırpılır kaynayan karışıma azar azar eklenip arpa şehriye pişene kadar kaynatılır. afiyet olsun Gönderen : nagihan kınay | nagihankinay@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |