Makarna Şişmanlatmaz
Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım?
Makarna Hakkında
Makarnanın Besin Değeri
Makarna Tarifleri
SOS Tarifleri
Yanında Ne İçmeli?
Yanında Çorba Tarifleri
Makarna Nasıl Pişirilir?
Makarna Üreticileri
Makarna Çeşitleri
Makarna Diyeti
Baharat Çeşitleri
Pratik Ölçüler
Tarif Ekle
İletişim

MAKARNA
Makarna Şişmanlatmaz!
ŞİŞMANLATMAZ!

un corbasi Tarifi

MALZEMELER
3 yemek kasigi un 3 yemek kasigi bulgur 2 yemek kasigi tereyagi yada zeytin yagi 1 yemek kasigi salca 1 tatli kasigi nane 1 tatli kasigi tuz 1tatli kasigi karabiber 1 cay kasigi pul biber 2 yemek kasigi kucuk kiyma kivamina gelene kadar su ilave ediyoruz 5 yemek kasigi tulum peyniri .


YAPILIŞI
bulgurunan unu tencereye alip karistiriyoruz sicak suyla karistirip kaynatiyoruz diger yandan kiymayi yagla cevirip salcayi ilave ediyoruz kaynayan corbanin icine dokup karisiyor pistikten sonra naneve biberi tuzu atip bitasim kaynadiktan sonra ocaktan aliyoruz servise almadan once uzerine 5 yemek kasigi tulum peynirini ilave ediyoruz servis yapmadan once tencereye atilir peynir.

Gönderen : NECLA SOYYIGIT | cs.info@gmx.de

(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir.