Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI bulgurunan unu tencereye alip karistiriyoruz sicak suyla karistirip kaynatiyoruz diger yandan kiymayi yagla cevirip salcayi ilave ediyoruz kaynayan corbanin icine dokup karisiyor pistikten sonra naneve biberi tuzu atip bitasim kaynadiktan sonra ocaktan aliyoruz servise almadan once uzerine 5 yemek kasigi tulum peynirini ilave ediyoruz servis yapmadan once tencereye atilir peynir. Gönderen : NECLA SOYYIGIT | cs.info@gmx.de
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |