Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI ilk yağla şehriye kavrulur sonra suyu kazana koyup kaynadıktan sonra salça ve un suyun içine atılır ve şehriye koyulup karıştırılır tencerenin kapağı kapatılır ve 30 dakika bekletilir sonra kısık ateşte 10 dakika karıştırılır. Karara göre baharat koyulur AFİYET OLSUN Gönderen : Gizem NUR KURT |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |