Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI tencerede yağı kızdırıp soğanı ilave et ve hafif haşla ardından biberi ve havuçla biraz çevir ve domatesini ekle piştikten sonra yarım kaşık salçayla birlikte bunları kavur ve ardından tavuk suyu ile didelenmiş tavuğu ekle ve kaynayana kadar karıştır ve arpacığı ve acı biberi ekle piştikten sonra isteğe göre maydanoz kıyabilirsiniz üzerine Gönderen : sinem çatan |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |