Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnaları istediğiniz dirilikte haşlayın süzdükten sonra dibine bir iki damla zeytin yağı damlattığınız büyük servis tabağına alın. Kuzu etini ince uzun şeritler halinde doğrayıp tavada tereyağı ve karabiberle kavurun. Akabinde kavrulan etleri tabaktaki makarnanın üzerine dizin. Etlerin üzerine süzme yoğurt, yoğurdun üzerine de tereyağında kızarmış toz kırmızıbiberi dökün. Domates ve yeşilbiberle süsleyerek servis edebilirsiniz. Afiyet Olsun. Gönderen : Gamze Bostancı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |