Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Kaynayan suya tuz koyun. Makarnayı atıp 7-8 dakika kaynattıktan sonra süzün. Tavada margarini eritin, küçük küpler şeklinde doğranmış soğanı, kıymayı, karabiber ve tuz atın. Kıyma suyunu bırakıp çekene kadar karıştırarak kavurun. Biber salçası ve pul biber ilave edin. Hazırladığınız sosa makarnaya ekleyip 4 dakika karıştırın. İnce kıyılmış maydanozla süsleyip servis yapın. Gönderen : Mürşide Yağanlar |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |