Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Kırmızı ve yeşil dolmalık biberleri uzunlamasına ortadan ikiye bölüp çekirdekleriyle çekirdek yataklarını çıkarıp atın. İyice yıkayıp ızgarada iyice pişirin. Pişen biberleri doğrama tahtasına koyup önce şerit gibi sonra da yanlamasına doğrayıp bir kenara koyun. Ançüez filetolarını havanda iyice ezdikten sonra biberlerle, fesleğeni yeteri kadar tuz ve zeytinyağıyle iyice karıştırıp oldukça koyu bir salça durumuna getirin. Diğer yanda makarnayı tuzlu kaynar suda haşlayıp hazırlayın. Makarnayı servis tabağına boşaltınca salçasını döküp birkaç defa harmanlayın. Afiyet Olsun. Gönderen : Mehmet Bereket |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |