Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Arpa şehriye haşlanır, 2 Havuç rendelenir, 2 badem salatalığı soyulmadan rendelenip, suyu sıkılır. Salatalık turşusu küp küp doğranır, sarımsaklar ezilip, 2 çorba kaşığı mayonez ve 5-6 kaşık yoğurtla birlikte hepsi harmanlanıp, Çay servisi yanında yada Yemek servisinde masaya alternatif salata şeklinde konup, servis yapılır. Gönderen : Emel Turan |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |