Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Etler iyice kavrulur. Arpa şehriye eklenir, 1-2 dakika kavrulur. arpa şehriye büyüklüğünde kıyılmış soğan, arpa şehriye büyüklüğünde kıyılmış biberler ile dilediğiniz kadar tuz ve karabiber ilave edilip karıştırılır. 1 bardak su eklenerek 10-15 dk kaynatılır, baharatlar ilave edillir, maydanozla süsleyerek servis yapılır. Afiyet olsun. Gönderen : Nesrin Tokat |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |