Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Havucu ayıklayıp küb şeklinde doğrayın. Soğanları ayıklayıp yıkayın. Tereyağını yakmamaya dikkat ederek kızdırın. Soğanları hafifçe pembeleştirip bir kenara alın. Domatesleri yıkayıp ikiye kesin ve rendeleyin. Kalan yağda kuskusu kavurun. Üzerine soğan, ve havuçları katın. Domates rendesine tavuk suyunu ekleyip 2 litreye tamamlayın. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Kuskusa katıp kısık ateşte 15 dakika pişirin. 10 dakika dinlendirdikten sonra servis yapın. Gönderen : Naciye Yeşil | naciyeyesil@mynet.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |