Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarna haşlandıktan sonra süzülür. Bir tencerede kızmış yağın içine soyulmuş ve doğranmış domatesler atılır, Domates iyice piştikten sonra içine kekik, pul biber, karabiber, tuz ve makarna atılır. Karışım 2-3 dakika beraber piştikten sonra en son maydanozlar içine atılır ve karıştırılır .Servise hazır:) Gönderen : evrim aksoy | doga_doga81@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |