Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnalari tuzlu kaynar suda 8-9 dakkika haslayin. Biberleri serit serit, sucuklari dilim dilim kesin. Dereotu ve maydanozu ince kiyin. Mayonezi yogurt ve hardal ile iyice karistirin. Makarnayi süzüp, hazirladiginiz malzemelerle iyice karistirin ve servis yapin. Gönderen : Yalçın Akyollu |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |