Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnayı istediğiniz dirilikte tuzlu suda haşlayın Kabağı küçük küçük doğrayıp tencereye koyun. Üstüne 1 bardak su ilave edip kabaklar ezilene kadar pişirin. Sıcakken rondo da ezin. Makarnayı kaynayan bol tuzlu suda 8-10 dakika haşlayıp süzün. Tavada margarini eritin, püre haline getirdiğiniz kabak ve kremayı 4 dakika karıştırın. Hazırladığınız sosu makarnaya ekleyin ve bekletmeden servis yapın. Gönderen : Erol Baştuğ | bastuge at gmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |