Makarna Şişmanlatmaz
Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım?
Makarna Hakkında
Makarnanın Besin Değeri
Makarna Tarifleri
SOS Tarifleri
Yanında Ne İçmeli?
Yanında Çorba Tarifleri
Makarna Nasıl Pişirilir?
Makarna Üreticileri
Makarna Çeşitleri
Makarna Diyeti
Baharat Çeşitleri
Pratik Ölçüler
Tarif Ekle
İletişim

MAKARNA
Makarna Şişmanlatmaz!
ŞİŞMANLATMAZ!

Balkabaklı Kesme Makarna Tarifi

MALZEMELER
1 paket kesme makarna
2 dilim balkabağı
8 yemek kaşığı hazır çiğ krema
1 yemek kaşığı margarin
2 çay kaşığı tuz


YAPILIŞI
Makarnayı istediğiniz dirilikte tuzlu suda haşlayın

Kabağı küçük küçük doğrayıp tencereye koyun. Üstüne 1 bardak su ilave edip kabaklar ezilene kadar pişirin. Sıcakken rondo da ezin.

Makarnayı kaynayan bol tuzlu suda 8-10 dakika haşlayıp süzün.

Tavada margarini eritin, püre haline getirdiğiniz kabak ve kremayı 4 dakika karıştırın.


Hazırladığınız sosu makarnaya ekleyin ve bekletmeden servis yapın.

Gönderen : Erol Baştuğ | bastuge at gmail.com

(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir.