Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnaları içi derin suda haşlayın. Başka bir tavada ise daha önce hazırlamış olduğunuz sarımsak, soğan , biberi kavurun. Bunlar kavrulduktan sonra üstünü örtün. Makarnanın olmasını bekleyin. Makarnanın suyunu süzdükten sonra kaşar peynirini üstüne rendeleyin. Kaşar peynirini rendeledikten sonra önce hazırlamış olduğunuz karışımla beraber kavurun. Yanında mutlaka kola için. Afiyet olsun. Gönderen : Barış ÖZCAN | danisozcan@live.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |