Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI makarna haşlanır ve süzülür. bir kapta yoğurt, yumurta sarısı ve yağ çırpılır. fırın tepsisinin altına mhaşlanan makarnanın yarısı dökülür üzerine bu karışımın yarısı dökülür. karışımın üzerine ise kaşar ve sucuk rendesi dökülür. kalan makarna da üstüne yayılarak en üstüne kalan karışım ve sadece kaşar rendesi dökülür. fırına sürülür. üzeri kızarınca çıkarılır. yanında domates ve marul salatası çok güzel oluyor. Gönderen : Canan Mehtap Gürbüz | mehtapya@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |