Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI makarnalar haşlanıp süzülür. tavuk göğsü ufak ufak doğranır. tavada en ilk biraz kavrulur, daha sonra içerisine domates rendesi, sarımsak, ve baharatlar katılarak pişirilir. Makarnanın üzerine dökülür. Afiyet olsun. Gönderen : Canan Mehtap Gürbüz | mehtapya@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |