Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnaları tuzlu kaynar suda haşlayıp soğuk suda yıkayıp süzünüz. Tencere içine koyduğunuz yağda incecik doğranmış soğanları sarartınız. Küçük parçalar halinde kesilmiş böbrekleri unlayıp soğana katınız. Hafif esmerleşinceye kadar pişiriniz. İçine tuz, biber serpip domates rendesini ilave ediniz. 5 dakika daha pişirdikten sonra süzülmüş makarnayı ilave edip karıştırınız. Gönderen : Murathan Bostancı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |