![]() | |||||||
Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnayı haşlayın. süzeğe alın. Zeytinyağının yarısını tencerede kızdırtıktan sonra, tuz ve makarna ile kakarıştırın. Baska bir tarafta kıyma önce yarım su bardağı su ile pişirin ve suyunu çektirin. sonra 3 yemek kaşığı zeytinyağı ile, soğanları da ilave ederek kavrun. Soğanlar piştikten sonra domates, salça ve baharatları katın. Diğer taraftan sarmısaklı yogurdu hazirlayın. Tabağa önce makarnaları koyun, orta kısmın akıyma karışımını koyun ve yanlarda ki boş kısımlara da sarmısaklı yoğurt koyun. Kırmızı biberi yağda yakıp üstünde gezdirip servis yapın. Afiyet Olsun Gönderen : Aybike |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |