Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Brokolileri yıkadıktan sonra olabilecek en küçük şekilde ama küçük ağaç seklini bozmadan doğrayınız. Aynı şekilde havuç ve patates de soyulup küp küp doğranır. Haşlanmaya konur. haşlanırken brokoliler çok diriliğini kaybetmeden haşlanmalıdır. Bir yandan makarna haşlanmaya konur. Soğanlar doğranarak yağda hafifçe pembeleştirilir. Ardından salça eklenir. Salça birazcık eridikten sonra baharatları eklenir. Haşlanmış ve süzülmüş sebzeler sosa ilave edilir. Gerekirse makarnanın suyundan bir kepçe alınır. Sos beş dakika daha pişirilir. Süzülen makarna sosun içine karıştırılır. En son üstüne kaşar peyniri rendelenebilir. Gönderen : minky |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |