Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI makarna haşlandıktan sonra bir sıra tepsiye dökülür üzerine rendelenmiş beyaz peynir.üzerine ceviz ve kızartılmış kaymak yağı serpilir. sonra yine işlem tekrar edilip makarna dökülür ve harç bitene kadar döşenir üzerinede maydonoz kıyılarak serpilir Gönderen : reyyhan | yasuu@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |