Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnayı istediğiniz dirilikte haşlayın. Sos tencerenize 2 yemek kaşığı tereyağını koyup eritin üzerıne 3 su bardagı kaynar suyu koyun akabinde çeçil peynirini ekleyin. Bir başka tavada ince kıyılmış soğanı kavurun üstüne yarım çaybardağı su ile salça ve baharatları ilave edin. Makarnayı borcama çekin üstüne önce çeçil peynirli karışımı boşaltıp yayın. Son olarak salçalı soğanlı sosusu üzerinde gezdirin. Editör notu: Denedim. Nefis oldu. Çiğdem hanım orjinal tarifiniz için teşekkür ederim. Gönderen : çiğdem şimşek | cigdemsim@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |