Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnayı bol suyla haşlayıp suyunu süzünüz, Süzülen makarnayı tekrar tenceresine koyup üzerine erimiş bir kaşık yağ gezdiriniz. Tencereyi silkeleyerek makarnaları yağlayıp ısınmasını temin ediniz. Diğer tarafta domatesi birkaç parçaya bölüp yumuşayıncaya kadar kaynatınız. Domatesleri süzgeçten geçirin. Ciğeri kibrit çöpünden biraz kalın şeritler halinde doğrayınız. Bir kaşık yağla sote yapınız. Süzdüğünüz domates suyunu ciğerlerin üzerine döküp kaynatın. Ciğerler pişince biraz suluca ateşten indirin. Makarnaları servis tabaklarına pay edip üzerine kaşar peyniri serptikten sonra ciğerli sosu döküp servis edin. Gönderen : Deniz Yıkılmaz |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |