Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnayı haşlayınız.Sosuna gelınce ilk önce kıymaları iki çorba kaşığı zeytinyağına atın ve soğuyan yağı eriyene kadar kavurunuz.Sonra rendelenmiş peynirleri atınız o peynirler eriyene kadar kavurunuz.sonra yeteri kadar salçayı da ekleyip pişiriniz ve bu arada makarnanızı süzünüz.sonra makaraayı soğumaya bırakın.Son olarak makarnayaı derin bir kaba alınız ve sosu üzerine dökünüz göz zevkiniz için sosun üzerine nane ve maydonoz ekleyınız AFİYET OLSUN..deneyin pişman olamazsınız!!!! Gönderen : melina öz |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |