Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Yağ bir tencerede eritilir, safran eklenip kavrulur. Islatılmış arpa şehriye ilave edilir, biraz tuz koyup kavurma işlemine devam edilir. Salça koyulur, karıştırılır. Domates, limon suyu, tuz ve karabiber eklenip karıştırılır. Et suyu koyulduktan sonra kısık ateşte ağzı kapalı olarak pişmeye bırakılır. Piştikten sonra kıyılmış dereotuyla servis yapılır. Gönderen : Gönül Emiroğlu |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |