Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Orta boy bir tavada zeytinyağının yarısını kızdırın. Sarımsağı döğün ve kısık ateşte bu yağ ile kavurun. Enginarları rendeleyin. Soğan ve daha jambonunu ince ince doğrayın. Hepsini karıştırın ve tavadaki yağda 2-3 dakika pişirin. Tuz ve biberi kontrol edin. İyice karıştırın ve kalan zeytinyağı ile limon suyunu ekleyin. Diğer yandan, makarna paketinde tarif edildiği şekilde pişirdiğiniz makarnayı süzün ve kaynayan sosla karıştırın. Üzerine kremayı döküp 2-3 dakika daha pişirin. Sıcak servis yapın. Gönderen : Aslı Pişirmez |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |