Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Büyük az derin bir tavada, dana etini pembesi gidene kadar 4-5 dakika kavurun. Kavrulmakta olan ete karabiber ve kırmızı biberi ilave edip biraz daha çevirin. Pişmekte olan baharatlı ete soğan ve kereviz sapını ilave ederek pişirmeye devam edin. Akabinde biberiye ve tuzu ekleyin. Pişmekte olan malzemeye ıspanak havuç ve patetesi ilave edip kavurmaya devam edin. Çok vakit kaybetmeden kesme pişmemiş makarnayı ilave edip bir süre hahih kavurun. sonra karışımın üstünü 1 parmak kadar geçecek şekilde kaynar su ilave edin ve kısık ateşte 10 dakika pişirin. Gönderen : Murathan Bostancı | murathan@bostanci.name.tr
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |