Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Bir tas içine yumurtaları kırın su ve tuzu ekleyin yumusak bir hamur elde edilmesini saglayın. Daha sonra hamuru 4 esit parçaya bölün yaklaşık 2 mm kalınlıgında açın. 2 cm lik şeritlere ayırın ve( isteğe bağlı ki baklava şekli makbuldür) kesin bir başka tavada ise baş soğan ve kıymayı yağ ile kavurun elde ettiğiniz makarnaları tuzlu suda haşlayın ve sosuyla servis yapın. Gönderen : Sebahat İyican |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |