Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Soğanları soyun, kıyın. 3 yemek kaşığı kızgın yağda 5 dk kavurun. defne yaprağı, domates salçası ve kırmızı biberi katıp karıştırın. domatesleri soğanlara katın. Tuz, şeker ve acı biber ilave edip ağzı açık olarak 30 dk pişirin. Tazu fasulyeleri ayıklayın, küçük parçalar halinde kesin. Baklaların kabuklarını ve iç zarlarını ayıklayın. Sarmısağı soyup kalan yağda pembeleştirin. Fasuşye ve baklaları katın, tuz koyup 1 çay bardağı su ilave edin. Ağzı kapalı olarak 20 dk pişirin. Makarnaları haşlayın, süzün. Peynir ve domatesli sosla karıştırıp ısıtılmış tabağa alın, üzerlerine fasulye ve baklaları koyup servis yapın. Gönderen : Zehra Ayan |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |