Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Maydanozları kıyıp geniş bir kaba koyun. Zeytinyağını, limon kabuklarını ve fıstıkları ilave edip karıştırın. Tuzunu ekleyip üzerini kapatın. Oda sıcaklığında 2 saat kadar bekletin. Makarnayı haşlayın. Haşlama suyundan 1 bardak ayırıp kalanını süzün. Soğuk sudan geçirmeden ayırdığınız su ve fıstıklı& limonlu sos ile karıştırın. Servis tabağına alıp az limon suyu döküp karabiber serpin. Gönderen : Melike Aymaz |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |