Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI yarım paket fiyonk makarna haşlanır, pişirilir. İçine yarım paket margarin eklenir. Makarna 2 tabağa eşit olarak paylaştırılır. üstüne ton balığı ve mısır koyulur. Sonrasında Ketçap ve mayonezle üstüne gülen yüz resmi çizilir, karabiberle yüzün çilleri yapılır. Sonrasında afiyetle ve sevgiyle yenir. Gönderen : MERVE ERDAĞI | erdagi2@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |