Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnayı tuzlu suda haşlayın.Zeytinyağını bir tavaya koyup biberleri sonra sarımsak ve soğanları koyup hafif kavurun,domatesleri ilave edin. Fesleğen,tuz ve karabiberi koyup suyunu tamamen çekmeden ateşi söndürün. 4 adet küçük güvecin içine haşladığınız makarnaları paylaştırın. Makarnaların üzerine kaşar peynirin 3/4 ünü ve üzerine domates sosunu paylaştırın. Geri kalan kaşar peynirini de en üste serpin. Kekik ve toz kırmızı biberi de serpip 180 derecede ısıtılmış fırında üzerindeki peynirler eriyip hafif kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun.. Gönderen : Canan Taşbaş |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |