Makarna Şişmanlatmaz
Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım?
Makarna Hakkında
Makarnanın Besin Değeri
Makarna Tarifleri
SOS Tarifleri
Yanında Ne İçmeli?
Yanında Çorba Tarifleri
Makarna Nasıl Pişirilir?
Makarna Üreticileri
Makarna Çeşitleri
Makarna Diyeti
Baharat Çeşitleri
Pratik Ölçüler
Tarif Ekle
İletişim

MAKARNA
Makarna Şişmanlatmaz!
ŞİŞMANLATMAZ!

Hilton Soslu Makarna Tarifi

MALZEMELER
kaymak (150 gr.)
maydonoz ve/veya dereotu (1 demet)
ceviz içi (yarım çay bardağı)


YAPILIŞI
Pişmiş süzülmüş sıcak makarnaya kaymak, incecik doğranmış yeşillik ve ceviz (isteğe bağlı) konulur karıştırılır.
Kurallar:
1. Kaymak koyduğumuz için yağa ihtiyaç yok.
2. Yeşillik konusunda cömert olun.
3. Makarna yerken kıtır kıtır ceviz hoşunuza gitmezse hiç koymayın.

Gönderen : melisa tolun | tmelisa@mail.ru

(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir.