Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Pişmiş süzülmüş sıcak makarnaya kaymak, incecik doğranmış yeşillik ve ceviz (isteğe bağlı) konulur karıştırılır. Kurallar: 1. Kaymak koyduğumuz için yağa ihtiyaç yok. 2. Yeşillik konusunda cömert olun. 3. Makarna yerken kıtır kıtır ceviz hoşunuza gitmezse hiç koymayın. Gönderen : melisa tolun | tmelisa@mail.ru
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |