Makarna Şişmanlatmaz
Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım?
Makarna Hakkında
Makarnanın Besin Değeri
Makarna Tarifleri
SOS Tarifleri
Yanında Ne İçmeli?
Yanında Çorba Tarifleri
Makarna Nasıl Pişirilir?
Makarna Üreticileri
Makarna Çeşitleri
Makarna Diyeti
Baharat Çeşitleri
Pratik Ölçüler
Tarif Ekle
İletişim

MAKARNA
Makarna Şişmanlatmaz!
ŞİŞMANLATMAZ!

Hindi Etli Makarna

Hindi Etli Makarna Tarifi

MALZEMELER
1 Paket çubuk makarna
5 Gr hindi göğüs (şerit şeklinde doğranmış)
1 Paket taze fasülye (dondurulmuş)
2 Adet paprika ( şerit şeklinde doğranmış)
4 Diş sarmısak (kıyılmış)
2 Çorba kaşığı z.yağı
1 Bardak su
Tuz
K.biber


YAPILIŞI
Kalın dipli bir tavada yağı ısıtın
Hindi etlerini 7-8 dakika kadar sote edin ve bir tabağın içerisine alın.

Aynı tavaya fasülyeleri koyun, bir bardak su ekleyin 8-10 dakika pişirin.

Önce kırmızı biberleri, daha sonra sarmısakları ekleyerek 6 dakika daha pişirme işlemine devam edin. Hazırladığınız sosu hindi eti ve haşladığınız makarnalar ile karıştırın.
Sıcak olarak servis yapın.

Gönderen : Dilara Öztürk |

(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir.