Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI içine sıvı yağ ve tuzun atıldığı suda makarna pişene kadar haşlanır. Haşlanan makarna süzülmeye bırakıldığında et ya da tavuk suyu tableti bir bardak sıcaksuyun içine atılarak eritilir. Daha sonra katı yağ tencereye atılır ve eritilir.Süzülen makarna eriyen yağın içine atılır ve bir müddet karıştırılır. Ardından da sıcak suda çözülen bir bardak et yada tavuk suyu tableti de tencereye dahil edilir.İyice karıştırılır ki et ya da tavuk suyunun lezzeti makarnaya tesir etsin.Ardından da damak zevkinize uygun olarak seçmiş olduğunuz çeşniden de 3-4 tatlı kaşığı makarna ya yavaş yavaş dökülür ve akabinde karıştırılır. sonuç pek bir leziz oluyor kanımca... Gönderen : makarnakolik | cagatayderya@windowslive.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |