Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Kepekli makarna aldante haşlanır. Tavada zeytinyağıyla doğranmış sarımsaklar çevirilir. Ispanaklar yıkanıp irice doğranır ve zeytinyağıyla sarımsağın uzerine tavaya atılır. Ispanaklar diriliğini kaybetmeye başlayınca üzerine domatesler kabukları soyulup küp küp doğranır uzerine tuz, karabiber, kırmızıbiber ve isteğe göre ilave baharatlar konulur. hazırlanmış sosun içine tavaya makarna da eklenip 1-2 kez tavada çevirilir tabaklara alınıp servis yapılır Gönderen : Sinem Comarli | sinemcomarli@gmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |