Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Ispanağı ayıklayıp, yıkayın ve suyunu süzün. Sarmısağı ayıklayın, dilim dilim doğrayın. Makarnayı 2 yemek kaşığı sıvı yağ ilave ettiğiniz tuzlu suda haşlayın. Diğer tarafta sarmısakları margarin ve kalan zeytinyağında altın sarısı kavurun. Makarnaları suyu ile birlikte süzgeçteki ıspanakları üzerine boşaltın, süzün. Makarnaların sıcaklığı ile yumuşayan ıspanaklı makarnayı kavurduğunuz sarmısakları karıştırın. Tuz, karabiber, muskat ve limon suyu ile tatlandırıp hemen servis yapın. Gönderen : Hale Türk |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |