Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnaları az tuzlu suda arada bir karıştırarak 8 dakika haşlayın. Kalın dipli bir tavada zeytinyağını ısıtın içine sarımsak, zeytin ve kaparileri atıp yaklaşık bir iki dakika çevirin. Suyu süzülmüş makarnaları sosun içine atıp karıştırın. Servis tabağına alıp üzerini arzuya göre kaşar peyniri rendesi ile süsleyip sıcak olarak servis yapın. Gönderen : Mürşide Katmancı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |