Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI öncelikle makarnayı haşlıyoruz dikkat edilmesi gereken yer makrnanaın fazla pişmemesi diri olması daha sonra makarnayı haşladığımız sudan bir bardak ayırıp makarnayı süzüyoruz hafif soğuk su tutuyoruz. daha sonra tenceremize margarin atıyoruz eridiğinde salçayı atıp kavuruyoruz daha sonra makarna haşlarkenki ayırdığımız suyu ekliyoruz istenilen kıvam sağlanılıyor ve makarnayı katıyoruz güzelce karıştırıyoruz. daha sonra kaşarımızmı rendeliyoruz makarnanın üzerine serperek servis yapıyoruz süper Gönderen : Ahmet Birol | ahmetbirol@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |