Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnayı iyice haşlayın ve süzün, soğuk sudan geçirin. Yağ, yumurta ve yoğurdu çırpın, makarnayla harmanlayın.Uygun bir fırın tepsisini yağlayın, üzerine bir yufkayı serin. Yufkanın üzerine makarnanın yarısını koyun, maydonoz ve peynirle yapılmış için yarısını serpin. Üzerine 2. yufkayı koyun. Kalan makarnayı ve tekrar kalan peynirli içi koyun. En üste 3. yufkayı koyun. Üzerine yumurta sarısı sürün. 180 derecede ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Gönderen : Handan Pırlanta | biskot_61@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |