Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Önce makarnayı haşlıyoruz .Sonra domates, havuç ve kerevizi rendeleyip bir tavada sarmısak, biber, tuz ve şekerle zeytinyağında 15 dakika soteliyoruz. Haşladığımız makarnayı ilave edip karıştırıyoruz. Servis tabağına aldıktan sonra yeşil ve siyah zeytinlerle süslüyoruz. Tadı lezzetli, yapımı kolay, yemesi zevkli bu yemek için herkese afiyet olsun! Gönderen : Pınar Aymaz |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |