Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarna haşlanır.Başka bir tavada kıyma kendi suyunu çekene kadar pişirilir.Sonra[ isteğe göre soğan,sarmısak]zeytinyağı ve biber ilave edilir.İyice kavrulduktan sonra domates ilave edilir.Üzerine tuz,karabiber,kekik,kimyon ilave edilir ve haşlanmış makarnanın üzerine dökülür.Yada isteğe göre servis tabağına makarna konulur,sos üzerine isteğinize göre konur. Gönderen : |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |