Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnalar haşlanırken; tüm malzemeleri geniş bir tencereye koyup 2 saat kadar yavaş yavaş kaynatın. Kaynarken yanmamasına dikkat edin. Kaynadıktan sonra kuru erikleri karışımdan çıkarın. Sonra haşlayıp süzdüğünüz makarnaların üzerine dökün. Afiyet olsun. Gönderen : www.selva.com.tr | webmaster@selva.com.tr
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |