Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Margarini eritelim. Yarisini usulünce hasladigimiz makarnaya katip, karistiralim. Diger yarisinda rende sogan ve kiyilmis sarimsaklari öldürelim. Kabuksuz, çekirdeksiz domatesleri ve salçayi katalim. 10-15 dakika kadar, suyunu ayarlayarak pisirelim. Boza kivamina gelsin. Tel süzgeçte bu sosu süzelim. Yagladigimiz tepsi ya da yanmaz cam kaba makarnayi sosla harman ederek koyalim. 6 yumurta için yuva açalim, yumurtalari bu yuvalara özenle kiralim. Sicak firina salalim. Yumurtalarin beyazlari pisince çikarip, kirmizi biber ve maydanoz parçalariyla süsleyerek servis edelim. Gönderen : Berrin Kalemli |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |