Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI balığı filetosunu küçük dilimlere ayırınız. Sarımsağı ince doğrayınız. Dilbalığı, sarımsak, limon suyu ve 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağını iyice karıştırıp buz dolabında 30 dakika boyunca dinlendiriniz. Fırını iyice ısıtıp, dil balığını 6-8 dakika pişiriniz. Makarnayı pişirme önerisine göre haşlayınız ve süzünüz. Makarnayı büyük bir kaseye alınız. Kalan yağı, közlenmiş biberi, maydanozu ve tuzu ekleyip iyice karıştırınız. Fırınladığınız balığı katıp harmanlayınız ve hemen servis yapınız. Afiyet Olsun. Gönderen : Gönül Sungu |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |