Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarna ve havuçları, geniş bir tencerede bol tuzlu kaynar suyla, arada bir karıştırarak haşlayın. Süzün ve ılık olarak bekletin. Mantarları yağda yumuşayana dek çevirin ve unu, maydanozu ve reyhanı ekleyin. Sütü bir defada boşaltıp, koyulaşıncaya ve baloncuklar çıkana dek karıştırarak pişirin. Dana kuşbaşı ve peyniri ekleyip, peynir eriyinceye dek karıştırın. Sosu makarnanın üzerine döküp, karıştırarak servis yapın. Gönderen : Pelin Yurdakul |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |