Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnalarımızı hafif sert kalacak şekilde haşlıyoruz.(5-7 dk.) Haşalanan makarna süzüldükten sonra süzgece boşaltılır.Haşlama tenceresi iyicene yıkandıktan sonra tencereye yağı boşaltılır ve kuşbaşıları gevrek olacak şekilde kızartıyoruz.Üzerine iki kaşık salça koyduktan sonra beraber kavuruyoruz.Daha sonra makarnalarımızı tencereye boşaltıyoruz.Orta ateşte kısa bir süre karıştırdıktan sonra ocağı söndürüyoruz.Bir tutam orta büyüklükte kıyılmış maydonoz eklendikten sonra baharatlarımızıda ekliyoruz. Makarnamız hazırdır.Afiyet Olsun. Copyright@aro Gönderen : Serhat Deniz | serhatdeniz05@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |