Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Yağda sarımsak ve soğanı pembeleşinceye dek kavurun. Üzerine domatesleri ve salçayı ekleyin. Dilediğiniz kadar kekik ve siyah pul biber (isot) ekleyin. Bir miktar su katıp kaynatın. Ardından ocağı kapatıp 15 dakika kadar sosun suyunu çekmesini bekleyin. Haşlayıp süzdüğünüz makarnanın üzerine dilediğiniz kadar dökün. Afiyet olsun. Gönderen : www.selva.com.tr | webmaster@selva.com.tr
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |