Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Erişteleri bol tuzlu suda haşlayın. Soğanı ve sarmısağı soyarak kıyın. Sıvı yağı ve tereyağı kızdırın, kıymayı ilave ederek iyice kızartın. Ezilmiş domatesleri, baharatı, tuz ve biber atın. Zeytinlerin çekirdeklerini çıkartın. Zeytinleri ve peyniri doğrayın, sos ile karıştırın. Eriştelerin suyunu dökün, sos ile servis yapın. Gönderen : Nesrin Tokat |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |