Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Brüksel lahanasının dış yapraklarını temizledikten sonra uzunlamasına ortadan ikiye bölün. Fındıkları robotta iri çekip bir kenarda bekletin. Bol kaynar tuzlu suda erişte, köri tozu ve brüksel lahanasını kaynatın. 7-8 dakika pişirin. Yumurtalar, krem peynir ve limon kabuğu rendesini tuz ve karabiberle karıştırın. İçine maydanoz yapraklarını ince kıyın. Makarna haşlama suyundan 4 yemek kaşığını ilave edin. Erişteleri süzün. Hemen yumurtalı karışımla harmanlayıp üzerine fındıkları serpiştirin. Gönderen : Zeynep Kibar |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |