Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Levrek filetoyu küp şeklinde doğrayıp, tuz ve karabiberle tatlandırınız. Az yağ ile bir tavada kızartınız. Taze fasulyeleri yıkayıp, kenar kısımlarını temizleyiniz. Kısa bir süre haşlayınız veya fasulyeler yumuşayıncaya kadar tavada çeviriniz. Bir kaba limonun kabuğunu rendeleyiniz ve suyunu sıkınız. Makarnaları pişirme önerisine göre pişirip süzünüz. Limon suyunu ve rendesini makarnaya karıştırınız. Kızarttığınız levrekleri, fasulyeyi ve kremayı ilave edip karıştırınız. Tavada biraz soteleyip servis yapınız. Afiyet Olsun. Gönderen : Selin Sütçüoğlu |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |